Retail

Retail

Onze retailtak borduurt met trots voort op de oude historie. Het ondernemers-DNA van onze familie, ontstaan en groot geworden in retail, vloeit voort in Nieuwgeluk. Waar de familiegeschiedenis ruim 125 jaar geleden met de Blokker is begonnen, is Retail nog altijd de rode draad.

Da’s Leuk van Xenos

In 2019 heeft Nieuwgeluk het avontuurlijke Xenos overgenomen van Blokker Holding. Deze overname is een waardevolle aanvulling op onze Investments- en Real Estate-activiteiten en correspondeert uitstekend met onze moderne en toekomstgerichte retailvisie.

Xenos (Grieks voor vreemdeling) verwijst naar vreemd, werelds. Alles wat in de winkel te vinden is, is net even anders. Door de jaren heen groeide Xenos uit tot een keten met woon-, huishoud-, cadeauartikelen en food.

Team Xenos,

In de loop der jaren is Xenos uitgegroeid tot een keten van 150 winkels waar consumenten betaalbare interieurproducten, huishoudelijke artikelen, geschenken en levensmiddelen kunnen kopen.

Wij werken nauw samen met het managementteam van Xenos en hebben als doel dat Xenos de ‘gezellig anders’ winkel van Nederland is.

Team Xenos,

De formule

Betaalbaar wonen en tafelen

Xenos heeft een origineel assortiment en toegankelijke prijzen. Het is het juiste adres voor iedereen die houdt van gezellig anders. Bij Xenos koop je meubels, woondecoratie, servies en andere producten met een verhaal.

Inspiratie voor het interieur

Een tijdloze of juist bijzondere inrichting, de leukste accessoires en lekker eten, geheel in stijl geserveerd op het mooiste servies. Xenos maakt van ieder huis een thuis.

Xenos activeert

Iets gekocht bij de Xenos? Deel het online! Maak een foto van de aankoop voor op Instagram met in de vermelding #Xenos. Ter inspiratie publiceert Xenos de leukste foto’s op zijn socials.

Commercials

Xenos is met zijn veelzijdige, onderscheidende en voordelige assortiment altijd verrassend, duurzaam en eigentijds. Kom inspiratie opdoen in een van de 150 winkels door heel Nederland of bestel eenvoudig online via www.xenos.nl.