Retail

Retail

Onze retailtak borduurt met trots voort op de oude historie. Het ondernemers-DNA van onze familie, ontstaan en groot geworden in retail, vloeit voort in Nieuwgeluk. Waar de familiegeschiedenis ruim 125 jaar geleden haar oorsprong vond, blijft de passie voor retail nog altijd de rode draad.

Da’s Leuk van Xenos

In 2019 heeft Nieuwgeluk het avontuurlijke Xenos gekocht. Deze overname is een waardevolle aanvulling op onze Investments- en Real Estate-activiteiten en correspondeert uitstekend met onze moderne en toekomstgerichte retailvisie.

Xenos is Grieks voor vreemdeling. Die naam past goed, want we zijn altijd “anders” geweest, een beetje vreemd. Al sinds onze oprichting in 1973 staan we open voor alles wat anders is. We zijn ervan overtuigd dat anders het leven kleur geeft. Andere culturen, andere stijlen die ons leven verrijken. 

Team Xenos,

Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar in het Nederlandse Retail landschap, wil Xenos de klant steeds weer blijven verrassen met een kleurijke selectie van producten in de combinatie van food en non-food assortiment.

Leuke spullen voor thuis, die net even anders zijn, en alles wat de klant zoekt om gezellige momenten thuis te creëren, zowel binnen als buiten. Xenos maakt dit bereikbaar voor klanten in ruim 165 kleurrijke winkels en in een inspirerende en toegankelijke webshop.

Team Xenos,

De formule

Verrassend assortiment

De selectie van producten worden samengebracht op een inspirerende manier, waardoor het winkelen bij Xenos ook een feestelijke en avontuurlijke ervaring is.

Trends bereikbaar voor iedereen

Bij Xenos vind je een breed scala aan smaken en stijlen. Of je nu houdt van variatie in het leven door middel van kleine dingen, of geniet van het creëren van een gezellige sfeer thuis, wij hebben alles wat je nodig hebt. Ontdek ons assortiment en combineer verschillende items om jouw eigen persoonlijke sfeer te creëren.

Xenos activeert

Iets gekocht bij de Xenos? Deel het online! Maak een foto van de aankoop voor op Instagram met in de vermelding #Xenos. Ter inspiratie publiceert Xenos de leukste foto’s op zijn socials.

Xenos steunt Kinderziekenhuizen van Oranje

Xenos steunt Kinderziekenhuizen van Oranje omdat wij geloven in het verbeteren van de ziekenhuiservaring voor kinderen tijdens behandelingen of verblijven. We zijn vastbesloten om zelfs de minder leuke momenten om te toveren tot iets aangenamers.

www.kinderziekenhuizenvanoranje.nl

Trotse sponsor van AH Zaanlander schaats team

Xenos heeft een sterke #samenxenos cultuur waarbij topsport, trainen en winnen terugkomen in verschillende disciplines in de keten. Xenos wil de sporters graag helpen om waar ze ook zijn altijd een thuis bij zich te hebben.

www.teamahzaanlander.nl

Commercials

Met inspiratie uit de hele wereld, kleurrijke invloeden en natuurlijke materialen, maken we een verrassende selectie voor onze klant. We hebben producten die net even anders, leuker en lekkerder zijn. We zien trends opkomen en reageren daar snel op met steeds nieuwe producten. We weten dan ook wat veel klanten leuk vinden en maken een selectie van non-food en food producten die we samenbrengen in onze inspirerende werelden.

www.xenos.nl