Nieuwgeluk Investments

Investeren voor de lange termijn

 

 
 

Nieuwgeluk Investments is een ondernemende investeringsmaatschappij met een langetermijnvisie.

Wij investeren in uiteenlopende categorieën. Wij geloven erin dat door goed te diversifiëren de portefeuille sterk genoeg is voor de toekomst.

Wij zoeken samenwerkingsverbanden met specialistische managers met een duidelijke identiteit en een uniek onderscheidend vermogen.

Nieuwgeluk Investments investeert voornamelijk in Private Equity, Listed Equity en Alternatives. Wij geloven in start-ups en snelgroeiende bedrijven en zien dit als een waardevolle toevoeging aan onze strategie.

wereldkaart

Onze categorieën

private equity

Wij investeren in fondsen met groeipotentieel. Wij gaan graag langdurige relaties aan en investeren in opeenvolgende fondsen. Waar mogelijk investeren wij naast onze relaties middels co-investeringen.

Listed equity

Wij investeren wereldwijd in beursgenoteerde aandelen. Wij geloven in actief beleid en selecteren een selecte groep ‘best in class’ managers. Wij geloven in stijlpremies en hebben een bovengemiddelde interesse in small-cap aandelen.

1

Alternatives

Wij investeren vooral in Private Debt en Hedge Funds. Een investering moet zowel een aantrekkelijk rendement-risico profiel hebben als voldoende diversificatie bieden. Wij staan open voor ‘out of the box’ investeringen.