Real Estate

Real Estate

Nieuwgeluk Real Estate heeft, met dank aan jarenlange ervaring, veel kennis van de markt en weet zo goed in te spelen op wat er leeft. Met direct en indirect vastgoed in een stabiele portefeuille gaan wij op authentieke wijze langetermijnverbintenissen aan om aan de volgende generaties iets waardevols door te geven.

Bouwen aan de toekomst

Retail is onlosmakelijk met de ondernemersgeschiedenis van onze familie verbonden. Het zit in ons bloed. Onze investeringen betreffen overwegend winkelvastgoed en in toenemende mate woningen, zorg en bijzondere objecten.

Toekomstbestendige investeringen vinden wij in objecten met een unieke beeldbepalende uitstralingen en met een (te realiseren) functiemenging. 

Onze directe investeringen richten zich hoofdzakelijk op stadskernen met een aanhoudende local buzz en dominante gebieden voor dagdagelijkse levensbehoeften.

 

Jurriaan van Haaren, Managing Director Real Estate

De focus ligt op hoogkwalitatieve, toekomstbestendige objecten met unieke of historische uitstraling of concept, op een sterke locatie in de topsteden van Nederland.

De indirecte investeringen zijn vooral geënt op uiteenlopende ontwikkelingenmixed-use, met een klemtoon op wonen. Hierin investeren wij door middel van partnership-structuren in kernsteden in het binnen- en buitenland.

Jurriaan van Haaren, Managing Director Real Estate

Woningen

In het kader van diversificatie en het huidige huisvestingsklimaat wordt er binnen onze portefeuille in toenemende mate geïnvesteerd in woningen en renovatie. Wij investeren in bijzondere, duurzame en ruimtelijke objecten die wij na een eventuele renovatie/ transformatie beschikbaar stellen voor nieuw woongeluk.

Binnenstedelijk

Onze core-portefeuille bestaat voornamelijk uit commercieel vastgoed op A1-locaties in Nederland. Met gepaste bescheidenheid en geoorloofde trots houden wij de familietraditie in ere en faciliteren wij ruimte voor retail, waarin nieuw of gevestigd ondernemerschap kan wortelen, groeien en bloeien.

Winkelcentra

Wij bezitten grote winkelcentra op dominante locaties. De samenstelling en vorming van de winkelcentra richten zich voornamelijk op de dagelijkse behoeftes van de gebruiker, afgewisseld met grote spelers binnen de destination retail.

Zorg

Vanuit onze maatschappelijk betrokken visie bevat onze portefeuille ook locaties met enkele of gedeeltelijke zorginvulling. Door een gerichte focus op belangrijke maatschappelijke aandachtspunten kunnen wij optimaal inspelen op lokale en regionale behoeftes.

Overig

Naast woning- en winkelvastgoed zijn we ook projecten aan het (her)ontwikkelen. Wij houden graag de opties open voor gebouwen met een bijzonder gebruik of het creëren van een relevant concept op een ongewone plek.

Waar mensen wonen en leven, kijken wij verder dan alleen de stenen. Ons team waakt over de menselijke maat en zorgt voor structurele verbeteringen en een balans tussen woon-, winkel- en leefgenot, passend binnen de omgeving.
Real Estate Team,