Glimlach voor Oranje

Samen staan we sterker en gaan we voor een blijvende Glimlach

Kinderziekenhuizen van Oranje

Elk jaar worden in Nederland duizenden kinderen ernstig ziek of met een afwijking geboren. Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje zet zich in voor onderzoek naar aandoeningen, verbetering van de behandelingen en het creëren van een kindvriendelijke omgeving om angst, pijn en stress te minimaliseren. Door krachten te bundelen streven ze naar blijvende verbetering en een glimlach op het gezicht van ieder kind.

www.glimlachvoororanje.nl

Doneer een Glimlach

Vanaf 17 april 2024 gaan onze ambassadeurs, waaronder Nicolette van Dam en Emma Heesters, de digitale wereld op zijn kop zetten en zoveel mogelijk mensen mobiliseren. Dankzij een samenwerking met Xenos maken we gebruik van haar uitgebreide winkelnetwerk, inclusief de lancering van een exclusief ontworpen glimlach kussen. Hiermee hopen we een nationaal buzz te creëren en onze campagne succesvol te maken. En dat is nog niet alles, vanaf 27 april komt er een commercial op de NPO.

Xenos steunt Kinderziekenhuizen van Oranje omdat wij geloven in het verbeteren van de ziekenhuiservaring voor kinderen tijdens behandelingen of verblijven. We zijn vastbesloten om zelfs de minder leuke momenten om te toveren tot iets aangenamers.

Voor meer campagne informatie: www.xenos.nl/glimlach