Heppie Hotel Vierhouten

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie. Ons doel is dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat zij uitgroeien tot gelukkige volwassenen en volwaardig meedoen in de maatschappij. 

Website Het Vergeten Kind

Heppie Hotel Vierhouten

Midden in het bos bij Vierhouten ligt vijf hectare grond waar een prachtig gebouw met leuke speelactiviteiten wordt neergezet. Natuurlijk duurzaam gebouwd, met het oog op de toekomstige generaties.

De bouw van het tweede Hotel Heppie op de Veluwe is gestart! Het ontwerp is compleet afgestemd op de wensen en behoeften van kinderen, gezinnen en vrijwilligers. 

Dit tweede Hotel Heppie maakt het mogelijk om met onze vakanties en weekenden kinderen uit heel Nederland te bereiken. Door nog een hotel centraler in het land te bouwen, is een weekend of vakantie ook makkelijker bereikbaar voor kinderen uit het noorden en westen. Hier kunnen kinderen hun zorgen achter zich laten en zich in een veilige en prettige omgeving terugtrekken en ontwikkelen.